Cursa Malalts de Turmell 2010

Competition Data

  • Date: 11/09/2010
  • Running
  • Mallorca
  • Time: 18:00
  • Registered:
  • Limit: 10/09/2010 22:00
  • Fee:
    Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:

Cursa Malalts de Turmell 2010

Competition Data

< />

 

Reglament de la “II cursa malalts de turmell”.

- La cursa es celebrarà dia 11 de setembre de 2010 a les 18 hores, amb un circuit aproximat de 12,5 km, tancat al trànsit i amb sortida i arribada a la plaça de l'Església.

- Hi haurà tres passos per meta: als 800 metres, als 5,5 km i final de carrera.

- El tipus de circuit és mixt i hi ha trams d'asfalt, camada, terra...

- Hi haurà punts d'avituallament cada 3 km aproximadament i refresc per a tots els participants en acabar la cursa, així com sorteig de regals.

- El cronometratge de la cursa anirà a càrrec de “elitechip”.

- L'edat mínima per participar és de 16 anys.

- Tindran trofeu els tres primers classificats de cada categoria. (General Masculina i femenina, i locals masculina i femenina) i un obsequi tots els participants.

- L'organització posarà a disposició de tots els participants un servei de guardarroba col·lectiu, així com un servei de dutxes (d'aigua freda) prop de la meta.

- Les inscripcions es poden dur a terme a través de la pàgina “www.elitechip.net” i a Cas'Escaleta fins dia 9 de setembre.

El preu de la cursa és de 2€ + 3€ (lloguer de xip) fins dia 3 de setembre de 2010, i de 7€ + 3€ (lloguer de xip) de dia 4 de setembre a dia 9 de setembre de 2010.

- Recollida de dorsals: El mateix dia de la cursa, de les 16 hores a les 17:30 hores a la sortida (plaça de l'Església).

- L'organització no es fa responsable dels danys morals, materials i físics que puguin sofrir els participants abans, durant o després de la cursa. No obstant això hi haurà un servei d'ambulància durant la prova.

- La inscripció a la cursa implica l'acceptació d'aquest reglament.

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net