U TOUR DU POLL 2022

Competition Data

  • Date: 13/12/2022
  • Otros
  • Otros
  • Time: 00:00
  • End Date: 28/02/2023
  • Registered:
  • Fee: (Price structure)
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation
On-line
sign-up

More competitions

Other competitions that may be of interest:
21/04/2023 | Mallorca
08/04/2023 | Mallorca
07/04/2023 | Mallorca

U TOUR DU POLL 2022

Competition Data

REGLAMENT U TOUR DU POLL

1. U Tour du Poll és una iniciativa pseudorunner, per donar a conèixer les possibilitats de Pollença com a centre mundial del córrer per muntanya (que tremoli Chamonix!) i incentivar als matats i matades de torn a visitar les nostres muntanyes i a fer un poc de gasto. 

2. U Tour du Poll és en format no competitiu. Qui tengui ganes de córrer enserio que s’apunti a una cursa. Sí que hi haurà una mica de pique però ja us ho contam més endavant. 

3. Está to’ pagao. No us fem pagar res per participar al Tour du Poll. L’únic que demanem és que si veniu a Pollença feu un poc de gasto al comerç local (bars, restaurants, botigues, etc.). 

4. U Tour du Poll és en format obert I pots fer les etapes que vulguis, quan vulguis i com vulguis (per nosaltres com si les fas amb pilotes). Això si, no es poden utilitzar mitjans motoritzats ja que seran considerats “doping”. 

5. Les etapes estan senyalitzades? Nop. Et pots descarregar els tracks de cada etapa a la nostra pàgina de Wikiloc i ficar-lo dins el teu rellotge o al teu mòbil. Si et perds i et mors, contribuiràs a la millora de l’alimentació de les nostres estimades aus rapinyaires.

6. Opció “Passaport pollencí”. Per els/les més frikis/matats de la vida, us donem l’opció d’adquirir el “Passaport pollencí” que no us donarà dret a poder participar a les votacions dels moros i cristians peeeerò tindreu més avantatges que aquells més aferrats (més recompenses, inscripcions a mogudes futures, etc.). A aquest passaport hi haureu d’anar segellant les etapes que acabeu i, quan les tingueu totes, tindreu el titol de supermatatpollencí. 

7. Per verificar una etapa veure apartat corresponent de la web. 

8. Vale que aquí anam de caxondeo però ara seriositat. Algunes etapes es desenvolupen per terrenys de muntanya així que anau un poc alerta i no sigueu burros. No us hem de dir quin material heu de dur perquè no som la vostra mare però un poc de seny. I si fa un dia de merda i cau “la del pulpo”, canviau a una etapa més fàcil, quedau-vos a casa o passau directament a les birres. 

9. Important, si començam a veure envoltoris de barretes, gels o bocatas de sobrassada tancam el xiringuito, i no és conya. Les etapes van pel medi natural, no sigau porcs i deixau les etapes netes. 

PODEU TROBAR MÉS INFORMACIÓ A LA NOSTRA WEB: https://tourdupoll.wixsite.com/tourdupoll
Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net