24 HORES NON-STOP RUNNING - ASPANOB 2023

Detalle del Evento

  • Date: 18/03/2023
  • Otros
  • Menorca
  • City: Maó
  • Time: 12:00
  • End Date: 19/03/2023
  • Registered:
  • Start Reg.: 22/11/2022 12:00
  • Limit: 17/03/2023 20:00
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

More competitions

Other competitions that may be of interest:
14/07/2024 | Formentera

24 HORES NON-STOP RUNNING - ASPANOB 2023

Detalle del Evento

24 HORES NON-STOP RUNNING a benefici d’ASPANOB, és un esdeveniment solidari que es desenvoluparà a la pista municipal d’atletisme de Maó els dies18 i 19 de març del 2023 amb l'objectiu de recaptar fons per a l'associació de pares amb fills amb càncer de Balears.
⚠️ AVÍS IMPORTANT
Aquest post no era el que esperàvem escriure i podeu estar segurs que ens dol molt haver-vos de dir que aquest cap de setmana, per mor de les condicions meterològiques previstes amb un bon vent i temperatures molt fredes, fan que l'objectiu de fer caliu i passar un dia amigable quedi congelat, i es fa molt difícil dur a terme les 24h Nonstop Running a benefici d'Aspanob.

Us demanan 500 mil disculpes, ens vam equivocar triant les dates. Tot i que sabiem que era hivern, la tramuntana ens ha mostrat la realitat, i l'objectiu festiu de les 24 h no és possible amb un temps com el que tenim aquests dies a Menorca. Però no volem que aquest projecte quedi arraconat fredament i per açò NO ANUL•LAM l'esdeveniment, sinó que el POSPOSAM als propers mesos!Ja estem fent les gestions necessàries per poder anunciar dates i que ho reserveu a la vostra agenda. Tindrem en compte que no coincideixi amb altres esdeveniments esportius per tal de ser molts i moltes i poder viure, per fi, les 24h Nonstop Running que des d'un principi ens havíem imaginat.

Moltes gràcies a tot@s!

Fins molt prest!

24 HORES NON-STOP RUNNING a benefici d’ASPANOB

VINE A SUMAR KM!!!!   - Objectiu 5000 km

En acabar es fará la suma de tots els km fets per tots els participants, Objectiu 5000 km.

És un esdeveniment solidari que es desenvoluparà a la pista municipal d’atletisme de Maó els dies 18 i 19 de març amb l'objectiu de recaptar fons per a l'associació de pares amb fills amb càncer de Balears.

La prova es realitzarà entre les 12h del matí de dissabte 18 de març del 2023 i les 12h del matí de diumenge 19, a la pista municipal d’atletisme de Maó de 400 metres de longitud.

Cada participant és lliure de fer el repte de la manera que desitgi, ja sigui corrent o caminant, ja que és una prova no competitiva i començarà el repte en l’horari que ell consideri oportú, amb la durada i forma que desitgi. A l’hora de formalitzar la inscripció, s’ha d’indicar la franja horària i el temps aproximat.

L'objectiu és que durant les 24 hores que dura l’esdeveniment, sempre hi hagi algún participant al circuit realitzant la prova.

INSCRIPCIONS: Fins al dia 16 de de març del 2023 a la pàgina web de WWW.ELITECHIP.NET  i el mateix dia de la prova, a les carpes destinades per les inscripcions a la pista d’atletisme.
El cost de la inscripció serà de mínim 10€ per participant, destinats íntegrament a ASPANOB. Inclourà un dorsal, xip per comptabilitzar el seu repte a més d’una samarreta i una polsera commemorativa.

En el cas que es vulgui fer una inscripció per equips, cada participant haurà de fer igualment una aportació mínima de 10€ com si fos una inscripció individual.

Durant les 24h en que es realitzi la prova, hi haurà un avituallament de begudes per a tots els participants. A partir de les 21.00h de dissabte una torrada i un berenar a les 8.30h del matí de diumenge ubicat a la zona de carpes. Els vestidors del poliesportiu municipal també romandran oberts durant tota la cursa.

RECOLLIDA DE DORSALS
Es recollirà una hora abans de realitzar el repte de cada participant a la zona de carpes destinada per l’entrega de dorsals, presentant el DNI de l'inscrit.

Al lliurament, cada participant haurà de comprovar el dorsal i el xip en cas de no disposar-ne. El dorsal i el xip són personals i intransferibles. Al acabar la seva actuació es retornarà el xip a la zona indicada.

Es tracta d’una festa totalment solidària i a benefici de les famílies dels fillets que pateixen aquesta malaltia.

Per tot això, VINE A VIURE UN REPTE SOLIDARI!!!

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net