XXIII Pujada a la Mola 2019

Competition Data

 • Date: 12/10/2019
 • Running
 • IV LLiga Elitechip 2019  
 • Formentera
 • City: La mola
 • Time: 10:30
 • Registered:
 • Limit: 11/10/2019 13:00
 • Fee:
  Price structure
Mi Participación
Todavía no te has inscrito a esta competición. En esta sección se mostrará la información sobre tu participación en esta competición.
Detalle Participación
Route:
Chip:
Inscripción
Te inscribiste a esta competición el %s
Diploma Finisher
Download diploma of participation

Federation

Esta competición se rige por las normas de la Federación:

Federacio Atletisme Illes Balears

More competitions

Other competitions that may be of interest:
12/02/2023 | Mallorca

XXIII Pujada a la Mola 2019

Competition Data

XXIII PUJADA A LA MOLA 2019

PRESENTACIÓ:

La prova anomenada “XXIII PUJADA A LA MOLA”, se celebrarà a Es Caló de Sant Agustí, localitat de Formentera el dissabte 12/10/2019 a les 10:30, i es tracta d'una prova de atletisme de muntanya de 7,5 km de distància i FEDERADA a la FAIB.

L'única motivació a l'organització d'aquesta prova és exclusivament la de promocionar i proporcionar proves d'atletisme i l'esport en general dintre de la societat, ja que pensam que afavoreix les relacions social i la salut física i mental dels practicants, sobretot en els participants més joves. En cap moment i en cap de les entitats organitzadores , Grup Esportiu Espalmador i Consell Insular de Formentera i Comissió de festes del Pilar de La Mola existeix una intenció de benefici econòmic en l'organització d'aquest esdeveniment.

Les sortides s'aniran donant successivament a partir de les 10:30 hores per categories i modalitats segons les distàncies.

La recollida de dorsals es farà a partir de les 9,00h del mateix dia de la Prova a la línia de SORTIDA a l'aparcament  d'Es Caló de Sant Agustí.

Podran prendre part a la cursa totes aquelles persones que ho desitgin, segons els límits d'edat que s'estableixen per  cada categoria.

El control tècnic de la prova anirà a càrrec del Grup Esportiu Espalmador, amb l'obligació dels esportistes d'acatar les seves ordres, així com aquelles ordres que provinguin de part de qualsevol dels col·laboradors que participin amb l'organització de la cursa com poden ser: protecció civil, policia municipal, Assistència sanitària o voluntaris correctament uniformats.

HORARIS I DISTANCIES:

L'horari previst per la sortida de la prova es a les 10:30h, per facilitar així el desplaçament dels corredors que provinguin de qualsevol altre lloc que no sigui l'illa de Formentera .

Per tant els horaris de les sortides son :

 • 10:30 h Sortida Absoluta Pujada a la Mola 7,5 Km (CATEGORIES JUNIORS I SUPERIORS)
 • 10:45  h Sortida Cadet i Juvenil 4 km
 • 11:30  h Sortida categoria Baby (recta de 100 m)
 • 11:40  h Sortida categoria Iniciació (recta de 200 m)
 • 11:50  h Sortida Categoria Benjamí (1 volta de 500m a circuit tancat) 11:10  h Sortida Categoria Aleví (2 voltes de 500m a  circuit tancat) 11:30  h CAMINADA FORMENTERA ZEN

TRANSPORT I SERVEIS:

L'organització posa a disposició dels atletes un servei d'autocar gratuït des del port de Formentera fins la sortida a Es Caló de Sant Agustí i tornar.

Els horaris de recollida son:

 • 09:10h port de la Savina – Es Caló de Sant Agustí. (Barca de les 08:00 de Eivissa)
 • 12:45 Es Caló de Sant Agustí – Port de La Savina.

Els competidors obtindran un descompte en el trajecte amb la companyia Balearia presentant el resguard d'inscripció a les taquilles corresponents. El telèfon d'informació de les taquilles es 971 190 269.

L'horari de finalització per els atletes de la prova de 7,5 km està previst a les 12:00h o en cas de retràs de la sortida per qualsevol motiu, es donarà per tancada la prova 1h i 10' després de l'hora de inici.

L'organització interpreta que el temps establert es suficient per finalitzar la prova, ja que es tracta d'una prova atlètica on l'objectiu dels participants es acabar el recorregut en el menor temps possible.

A partir de les 11:40h o de 1h i 10' des de l'hora de sortida, la prova de 7,5 km es declararà finalitzada, per tant tots aquells corredors que encara es trobin en competició seran desqualificats, i l'organització a partir d'aquest moment no es farà responsable dels danys físics o psíquics que puguin patir.L'organització disposarà de voluntaris motoritzats que a l'hora de finalització de la prova recorreran integrament el recorregut recollint als corredors desqualificats que per diferents motius no hagin pogut finalitzar la prova en el temps establers i seran portats al punt de Sortida/Arribada per que així no estiguin exposats als perills que es puguin trobar realitzant la prova en solitari sense cap control de seguritat.

CATEGORIES I DISTANCIES:

 • VETERANOS A: Des del dia que compleixin 35 anys.  7,5 km
 • VETERANOS B: Des del dia que compleixin 50 anys.7,5 km
 • SÉNIOR: Els atletes que a l'any compleixin els 23 anys o mes. (1996 o anteriors). 7,5 km
 • PROMESA: Els atletes que a l'any compleixin els 20, 21 i 22 anys. (1997-98-99). 7,5 km
 • JÚNIOR: Els atletes que a l'any  compleixin els  18 o 19 anys. (2000-01).  7,5 km
 • JUVENIL: Els atletes que a l'any  compleixin els  16 o 17 anys. (2002-2003). Pujada de 4 km
 • CADETE: Els atletes que a l'any compleixin els 14 o 15 anys. (2004-2005). Pujada de 4 km
 • INFANTIL: Els atletes que a l'any  compleixin els  12 o 13 anys. (2006-2007). Circuit de 1000 m
 • ALEVINS: Els atletes que a l'any compleixin els 10 o 11 anys. (2008-2009). Circuit de 1000 m
 • BENJAMÍN: Els atletes que a l'any  compleixin els  8 o 9 anys. (2010-2011). 500m  (1 volta a circuït tancat)
 • INICIACIÓ: Els atletes que  a l'any compleixin 6 o 7 anys. (2012-2013). (recta a meta) 200 m
 • BABY:  Els atletes  de 5 anys o menors. (2014 o posteriors). (recta a meta) 100m

INSCRIPCIONS I DORSALS:

Les inscripcions estan obertes fins al Divendres 11 d'Octubre del 2019 a les 13:00 h.

Lloc d'inscripcions: WWW.ELITECHIP.NET.

Totes les proves aniran controlades i cronometrades per el sistema de cronometratge amb Xip.

Els participants de categoria superior a JUNIOR (inclosa) que corrin la distancia de 7,5 km  hauran de pagar una quota d'inscripció de 10€.

Les categories menors de edat que son: Baby, iniciació, Benjamin, Aleví, Infantil, Cadet i Juvenil tindran la participació GRATUITA a la prova.

El Grup Esportiu Espalmador organitza la XXIII Pujada a la Mola 2019 amb la col·laboració del Consell Insular de Formentera i de la Comissió de festes del Pilar de la Mola de forma altruista, per tant l'únic interès possible ha de ser el de la promoció de l'esport per la seva importància a nivell físic, psíquic i social per els més joves. Consideram que amb aquesta participació gratuïta ajudam als futurs esportistes i a les seves famílies a  la integració en aquest món .

Els socis del Grup esportiu Espalmador, club organitzador de la cursa tindran un descompte del 50% i la quota d'inscripció a la prova serà de 5 € per els majors de 18 anys.El preu de les inscripcions in situ, el mateix dia de la cursa, serà de 15 € per tots els participants majors de 18 anys, incloent els socis del club organitzador, Grup Esportiu Espalmador.La Caminada Formentera Zen serà gratuïta i estarà coordinada per “Disfruta Formentera”.

RECLAMACIONS:

Les reclamacions s'hauran de fer a la organització abans de 60 minuts des de la finalització de la cursa i hauran d'anar acompanyades d'un pagament de 100 €, resguard de la inscripció i document nacional de identitat.

 

NOMÉS PODEN PRESENTAR RECLAMACIONS ELS MAJORS DE 18 ANYS. Els participants  menors de la edat obligatòria hauran de presentar-se acompanyats d'un major acreditat.

 

CIRCUIT:

EL MATEIX RECORREGUT QUE L'EDICIÓ ANTERIOR, AMPLIAT A LA PART DE DALT DEL PILAR DE LA MOLA.

 

El circuit transcorrerà amb començament i final a Es Caló de Sant Agustí, i es tracta de recórrer l'antic camí de La Pujada  a la Mola, conegut també com Camí Romà.

PREMIS:

L'organització  lliurarà  trofeus  als  tres  primers  classificats  masculins  i  femenins  de  cada categoria. ELS PREMIS NO SON ACUMULATS.

Amb la inscripció a la prova l'organització suposa que els esportistes llegeixen, comprenen i per tant accepten aquest reglament.

En cas de dubte l'organització es reserva el dret de la lliure interpretació d'aquest reglament si fos necessari.

L'esperit esportiu i la promoció de l'atletisme dintre dels corredors populars i dels esportistes més petits, és el que inspira la convocatòria d'aquesta prova. Els participants que manifestin un comportament antiesportiu o antisocial abans, durant o immediatament després de la prova, seran desqualificat de la prova per l'organització i exclosos de la classificació i per tant de l'entrega de trofeus si així ho considera oportú l'organització.

 

 

Warning Elitechip Queries!
Elitechip is not constantly checking Facebook conversations. If you have any questions or queries regarding the competition or other issue, please use the Contact Form so we can reply you in the shortest possible time.
Publicidad
© Elitechip, 2008-2023, All rights reserved
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net