Què fem

Cronometratge d'esdeveniments esportius

Utilitzem el sistema ChampionChip, únic a les Illes Balears, per aconseguir cronometrar competicions esportives de forma exacta i totalment fiable. A través dels xips que cada corredor s'enganxa a la bamba o al turmell, obtenim resultats a temps real mitjançant un sistema de radiofreqüència que s'activa quan passen per damunt les antenes camuflades a les estores lectores. Això ens permet registrar els temps de forma directa, arribant a controlar densitats de més de 400 corredors per minut en una amplada de 4 metres. A més dels punts de sortida i meta, podem establir controls de pas als punts que interessin als organitzadors que ens oferiran temps parcials.

Amb aquesta tecnologia disposem d'informació constant dels temps realitzats, la classificació i altres càlculs que els corredors vulguin conèixer només uns segons després de passar per la línia de meta. A més del temps real, a comptar des que el corredor passa per la línia de sortida, també podem conèixer el temps oficial, és a dir, comptant des que es dóna el tret de sortida.

Gestió d'esdeveniments i resultats

A EliteChip som pioners en oferir una gestió integral de qualsevol esdeveniment esportiu, marcant la diferència en qualitat i eficàcia gràcies al nostre sistema de cronometratge per radiofreqüència i a l'ampli ventall de serveis que oferim a través de la pàgina web.

El servei de gestió integral implica que els organitzadors de qualsevol esdeveniment poden confiar en que EliteChip s'encarregarà de tot, començant per la promoció de la competició a través de webs, fòrums, xarxes socials i newsletters, per a continuació registrar les inscripcions, controlar els pagaments, organitzar i muntar l'esdeveniment, cronometrar la cursa, publicar els resultats i fotografies o imprimir diplomes amb les marques registrades.

En definitiva, es tracta d'oferir un servei professional, seriós, àgil, resolutiu i de qualitat per tal que tant corredors com organitzadors tenguin les seves necessitats cobertes i quedin satisfets.

Assessorament tècnic 

La nostra àmplia experiència dins el món de l'esport, tant a nivell d'organització d'esdeveniments com a nivell d'esportistes (el nostre personal està molt vinculat a l'esport de competició, als clubs i a les Federacions esportives), ens permeten oferir un assessorament tècnic exhaustiu de tot el referent a la gestió de qualsevol esdeveniment esportiu.

Ens avala el fet que gestionem més de 250 esdeveniments anuals (una mitjana de cinc per setmana) i que cada any tramitem les inscripcions d'uns 70.000 atletes a través de la nostra pàgina web. Entre les competicions més reconegudes que hem gestionat i cronometrat hi ha la Mitja Marató Ciutat de Mallorca, Mallorca Classic, I Cursa de la Dona, el triatló Sa Ràpita, Triatló de Ca'n Picafort, Triatló d'Andratx, la Mitja Marató Illa de Menorca, la Mitja Marató de Formentera, l'Ironman d'Alcúdia, l'Extreme Man de Menorca o el trail del Camí de Cavalls de Menorca, entre moltes altres proves.

Adaptació a les noves tecnologies 

A EliteChip sempre estem atents a les novetats pel que fa a tecnologies que puguin aplicar-se al control i cronometratge d'esdeveniments esportius. També introduïm els canvis i millores anuals del sistema exclusiu ChampionChip per garantir un servei eficaç i ràpid

Des del principi vam apostar per la pàgina web com a mostrador d'EliteChip i centre d'operacions i gestions prèvies i posteriors a la cursa. Així, avui en dia milers d'atletes es poden inscriure i pagar el registre online, consultar informació pràctica sobre rutes o horaris, conèixer els seus resultats i evolució personal, comparar-se amb altres atletes, etc.

També treballem per facilitar l'accés a la informació de la forma més immediata possible. Així, som pioners en introduir un nou sistema que imprimeix un codi QR a cada dorsal per tal que, tot just acabar la carrera, l'atleta pugui escanejar el seu codi amb un lector del seu telèfon mòbil (molts smartphones incorporen aquesta funció) que el dirigeixi a una adreça web amb els seus resultats personals.

Per fer més dinàmic el seguiment de les competicions de llarga distància, disposem d'un sistema de tracker que, a través de satèl·lit, permet seguir en temps real la posició del primer o l'últim de la carrera.

Muntatge d'esdeveniments esportius 

Disposem de tot el material i l'organització necessària per muntar qualsevol competició esportiva. Conscients del problema del transport entre illes i per tal d'abaratir costos de desplaçament, disposem d'un equip de cronometratge a Menorca (on s'ubica la seu d'EliteChip), un altre a Mallorca i un tercer a Eivissa. Tenir col·laboradors residents a Mallorca i Eivissa facilita que es controlin encara més els costos pel client final. A més, comptem amb bosses de voluntaris que col·laboren en el desenvolupament i control de la prova.

Pel que fa a la pròpia cursa, els resultats en temps real es publiquen a un monitor, en format paper, per Internet a través de la pàgina web i mitjançant l'enviament de missatges sms als participants. Facilitem també fotografies d'arribada a meta i diplomes acreditatius amb les marques.

Els organitzadors poden consultar i controlar el procés amb tot detall, començant per les inscripcions i les dades dels participants fins els resultats, a través d'una clau d'usuari habilitada a la pàgina web.

Equip propi de muntatge

A més de tots els serveis de gestió, oferim un paquet bàsic de lloguer de material propi que consisteix en equips de cronometratge; xips; dorsals personalitzats amb el nom i les dades de l'atleta; tanques; arcs de meta inflables i també metàl·lics per donar més nivell i visibilitat a l'esdeveniment; un servei de megafonia per tal que un speaker pugui comentar l'evolució de la carrera; envelats; cronòmetre de gran format per seguir els temps de la competició i qualsevol altra infraestructura necessària.

Recerca de patrocinadors

El fet de ser pioners en el cronometratge electrònic a les Illes Balears i l'àmplia xarxa de contactes que hem anat fent al llarg d'anys d'experiència en el món de l'esport (només a la pàgina web tenim una base de dades de més de 65.000 contactes), ens permeten que tinguem més facilitats per buscar patrocinadors pels seus esdeveniments.

Tenim experiència també en ajuntar i contactar amb empreses i entitats col·laboradores fora de l'àmbit de l'esport però que es poden veure igualment beneficiades en unir els seus interessos i patrocinar les competicions.

Publicidad
Peugeot
© Elitechip, 2008-2024, Todos los derechos reservados
Elitechip, S.L. B57506149 - info@elitechip.net